F Bogdán László barátai - "Nem kérünk mást, csak annyit szeretnénk, hogy minél többen tudjanak az igazságról!" - Nemzetihir

Bogdán László barátai - "Nem kérünk mást, csak annyit szeretnénk, hogy minél többen tudjanak az igazságról!"Nehezen írom le, könnyek között. Bogdán Laci barátom itt hagyott bennünket. Még élek hiányozni fog. Laci egy olyan különleges ember volt, amilyen talán nincs is ezen a világon. Ő mindig mindenkire odafigyelt, önzetlen volt és jóságos, tisztelettudó, emberséges, de egy olyan határozott karakter, aki méltán képviselt nem csak egy falut, de talán egy egész országot is. Sajnos ebben a rendszerben nem győzhet az igazság és a tiszta, önzetlen szeretet.
Szerettelek, tiszteltelek, és nagyon fáj. Nagyon fáj, mert kevesen tudták az igazságot. Azt, hogy neked nem csak a mindennapok gondjaival kellett megküzdened, de a saját egészségeddel is. Egy olyan leküzdhetetlen problémával, amit csak te lettél volna képes legyőzni, de sajnos elfogyott az idő. Elfogyott az idő és nincs többé lehetőségünk hozzád fordulni, amikor a legnagyobb bajban vagyunk. Olyan bajban, ami számunkra megoldhatatlan, de te könnyűszerrel átsegítettél minket rajta.

Az élet olykor igazságtalan, kegyetlen...kegyetlen, mert nem adott több lehetőséget neked a küzdelemre. Gyenge voltál már, de kifelé nem mutattad. Legyőzhetetlennek tűntél és segítetted a rászorulókat. Egy olyan roma közösséget alkottál, amire senki nem lett volna képes a helyedben.

Számodra nem a vagyon, a fényűzés, a menő autók, a balatoni birtokok, a kábítószerek voltak az első helyen, hanem a család, az emberek, akik felnéztek rád és vakon követtek. Ezeket a dolgokat nagyon kevesen tudták rólad. Kevesen tudták azt, hogy sokszor a tiszteletdíjad nem a családodra, hanem arra a falura költötted, ahol éltél. Mi mindig hálásak leszünk NEKED, mert te BOGDÁN LÁSZLÓ egy csupa nagybetűs ember vagy. Nem kérünk mást, csak annyit szeretnénk, hogy minél többen tudjanak az igazságról!


Hálásan köszönjük annak, aki egy megosztással segít eljuttatni az embereknek, hogy ki is volt valójában a mi polgármesterünk, a mi HŐSÜNK! Örökké a szívünkben élsz majd és sosem engedünk el! SZERETÜNK LACI!
loading...