F A 105-ös busszal mentem ma a LIDL-be, majd véletlenül tüsszentettem egyet. EZ a férfi olyan brutálisan nekem esett, hogy erre nincsenek szavak. Csak annyit szeretnék, hogy minél többen tudjanak az esetről! - Nemzetihir

A 105-ös busszal mentem ma a LIDL-be, majd véletlenül tüsszentettem egyet. EZ a férfi olyan brutálisan nekem esett, hogy erre nincsenek szavak. Csak annyit szeretnék, hogy minél többen tudjanak az esetről! A 105-ös utaztam ma is, mint oly sok éve. Szokásos bevásárlásra indultam, olyan átlagos napnak indult, mint az összes többi, amióta nyugdíjas vagyok, de ilyen megrázkódtatásban még sosem volt részem, mint ma. Nem kérek mást, csak aki teheti ossza meg és hívja fel ismerősei figyelmét arra, hogy attól, hogy valaki tüsszent egyet még nem biztos, hogy meg van fertőzve a koronavírussal. 

Velem pontosan ez történt ma a buszon. A Béke térre mentem volna a Lidlbe, de hirtelen tüsszentettem egyet, természetesen a maszk rajtam volt. Ekkor többen rémülten néztek rám, egy férfi elkezdett kiabálni velem, de nagyon csúnyán és ijesztően. Azt mondta, "Hogy te szerencsétlen vén nyomorék, miért nem tudsz otthon maradni a seggeden, ha beteg vagy?! Az ilyen agyhalott idióták miatt halt meg annyi ember az utóbbi fél évben. Majd egy nő megragadta a táskámat és azt mondta, ha nem húzok le most azonnal a buszról, ledobja a táskámat a következő megállónál." 

Én annyira megijedtem, hogy azonnal leszálltam a buszról. Azt látom, hogy rettegnek az emberek. Egy rémálom volt..... Csak annyit üzennék annak az arcátlan férfinak, hogy legyen kedves gondolja végig, hogy vajon ő mit tett volna, ha az édesanyjával beszélt volna valaki így???

Ti mit tettetek volna a helyemben? Szerintetek ez egy normális emberi reakció? Így viselkedni egy 68 éves nyugdíjassal??

Tisztelettel:

H Andrásné Aranka

loading...