F A férjemmel halászlevet szerettünk volna enni a Tisza-tavi Vízi Sétányon, de életünk legnagyobb csalódását éltük meg tegnap. Csak annyit szeretnénk, hogy minél többen tudjanak róla! - Nemzetihir

A férjemmel halászlevet szerettünk volna enni a Tisza-tavi Vízi Sétányon, de életünk legnagyobb csalódását éltük meg tegnap. Csak annyit szeretnénk, hogy minél többen tudjanak róla!

Nagyon féltünk a nyugdíjas férjemmel, hogy jön a második hullám, ezért tegnap úgy gondoltunk, hogy kirándulunk egyet a Tisza tavon. Mindenki azt mondta, hogy a világon itt a legjobb a halászlé, nagyon rá is készültünk, hogy akkor ezen nem fogunk spórolni, ennyit igazán megérdemlünk egyszer egy évben.

Elég hosszú volt a busz út, délelőtt 11-re oda is értünk Lökösházáról és egyből mentünk abba az étterembe, ahol életünk talán legnagyobb megaláztatásában volt részünk. Nagyon félek attól, hogy sokan támadni fognak amiatt, hogy ezt leírom és félek is a jogi következményektől, ezért nem nevezem meg pontosan a helyet, de aki arra jár pontosan fogja tudni, hogy melyik vendéglátó egységre gondolok.

Szóval beültünk, mondtuk is a pincérnek, hogy 2 adag halászlét kérünk. Körülbelül 5 percet vártunk és meg is érkezett az étel, kértünk hozzá kenyeret és egy kis erőset, de azt mondta a fiatal úriember, hogy sajnos nem kaptak ma kenyeret, de tud hozni Erős Pistát. Meg is kaptuk, majd letekertem a tetejét és szó szerint ilyen zöldes feketés penész volt benne, de már meg sem mertem szólalni, nehogy azt gondolják, hogy szándékosan kötekszünk velük. Elkezdtük enni a halászlevet, de Istenemre esküszöm, hogy 5 gramm hús nem volt benne, viszont egy hatalmas csont darab, hosszú szálkával igen. A férjemében egy fél patkó volt, ami a képen látható állapotban volt. (Jól látszik a képen, hogy nem volt rendesen megfőve.)


Nem szerettünk volna jelenetet rendezni, udvariasan odahívtuk a pincért és megmutattuk neki, hogy ez volt a hallében és szeretnénk találni valami megoldást. Erre brutálisan nekünk esett a fiatalember. "Maguk tényleg képesek ide jönni és velem szórakozni? Elegem van már az összes idióta unatkozó nyugdíjasból. Ha nem tetszik az étel, fizessenek és takarodjanak el innen!!"

Majd mondtuk neki, hogy rendben, legyen így, távozunk. Erre mondja, hogy ha fizetés nélkül akarnak menni, azonnal rendőrt hív. Úgy voltunk vele, hogy végre kimozdultunk otthonról, nem rontjuk el a napot ezzel az egésszel. Majd megkaptuk a számlát, 2 x 3500 Ft-ról, plusz 650 Ft-ot odaszámolt az Erős Pistára plusz szervízdíj. A végösszeg nem egészen 9.000 Ft volt, a férjem ott hagyta a pénzt és eljöttünk.

Önök szerint mit kellett volna tennem? Ilyen megaláztatásban még sosem volt részünk. Csak annyit szeretnénk, hogy minél többen tudjanak róla! Aki teheti legyen kedves megosztani! Hálásan köszönöm.
loading...