F Fény derült a koronavírusos hazugságok, csalások sokaságára, videóval! - Nemzetihir

Fény derült a koronavírusos hazugságok, csalások sokaságára, videóval!

 


Valóban fény derült a koronavírusos hazugságok, csalások sokaságára, várható volt, hogy lesznek bizony olyan csalók, akik visszaélnek más emberek bizalmával, s így élnek a helyzettel, nem törődve azzal, hogy hazánkban is de világszerte is százezerek, milliók maradtak munka, és ezáltal pénz nélkül. - írja az Időjósdás.

Egy Thaiföldön élő orvos utánajárt a teljes igazságnak, és megdöbbentő dolgok derültek ki, amit most az alábbi videójában el is mond. 45 perc a videó, de megéri végignézni és mert akkor érti meg olvasó igazán hogy mekkora csalások áldozatai lettek sokan, és hogy mennyire leleményesek a csalók.

A videó egy valóban hiteles embertől származik, aki Thaiföldön él, s de már ő sem nézhette tétlenül hogy mekkora félrevezetések, és csalások mennek a világban a járvány miatt. Jöjjön hát a videó s amit ha az ember végig néz, már alaposan átformálódik a gondolkodása a járvánnyal kapcsolatban.

Remélem minél többen megnézték, és a lényeget megértették, nagyon óvatosan a csalókkal, mert bizony sajnos egyre több lesz belőlük, érdemes az úr videóit követni, mert mindig megmondja az őszintét.
loading...