F Ma délelőtt rosszul lettem a régi buszpályaudvaron, összeestem és 40 perc múlva tértem magamhoz. Rengetegen elmentek mellettem, de senki sem segített. Csak annyit kérek, hogy osszátok meg a történteket, talán tanulságos lehet! Hálásan köszönöm! - Nemzetihir

Ma délelőtt rosszul lettem a régi buszpályaudvaron, összeestem és 40 perc múlva tértem magamhoz. Rengetegen elmentek mellettem, de senki sem segített. Csak annyit kérek, hogy osszátok meg a történteket, talán tanulságos lehet! Hálásan köszönöm!
Köszönöm a sok aggódó üzenetet,de a mai nap nagyon tanulságos volt számomra. Sajnos mai nap rosszul lettem a régi buszpályaudvaron a vasutnál összeestem és 40 perc múlva tértem magamhoz (lehet közbe párszor magamhoz tértem de nem emlékszem). 40 percet feküdtem egy jól belátható helyen úgy hogy mentőt se hívott senki! Amikor felkeltem gyenge voltam de kiabáltam a 6 méterre lévő buszmegállóba senki nem jött oda, mikor a hátamra fordultam kibányásztam a telefonom s hívtam magamra mentőt ezután vettem észre hogy a másik oldalt kb 6 méterre ülnek velem szembe állva az egyik autóba. Tudok minimum 2 buszról ami 3 méterre ment el mellettem ahol feküdtem. Nagyon elgondolkodtató mi lett volna ha valami komolyabb bajom van... Ébresztő emberek egyszer lehe ti fekszetek ott a földön.... ha részeg akkor is megnézem. Maximum nem érek hozzá de mentőt hívok. Szeretném kiemelni, hogy azért jó tapasztalatom is volt korrekt kedsves mentősök akik korházba szállítottak... ezúton is köszönet nekik. A korházba is segitőkészek voltak és kesvesek mindenről rendesen tájékoztattak. Meglepett amiket át kell ott élniük, a mellettem lévő helységben egy drogos ordibál követelőzik aki hála égnek kicsit ezután elaludt. A folyosón egy részeg fenyegetőzik hőbörög folyamat, már én is kimentem a kis infuziómmal az oldalamon, hogy kedves szavaimmal megnyugtassam és biztosítsam arról h ezt fizikálisan is alátamasztom ha kell. Nem tudom így hogy lehe nyugodtan dolgozni. Nekik is ezer hála és köszönet De a posztom lényege amiért megírtam az, hogy ébresztő emberek segítsünk a bajbajutottakon. Köszönöm, hogy elolvastad Köszönöm a sok aggódást.!
Csak annyit kérek, hogy osszátok meg a történteket, talán tanulságos lehet! Hálásan köszönöm!
loading...