F Nyakunkon a Covid-19 második hulláma, az emberek elveszíthetik a pénzüket is! - Nemzetihir

Nyakunkon a Covid-19 második hulláma, az emberek elveszíthetik a pénzüket is!


Sajnos az emberek nagyon rosszul vették és értelmezték világszerte, a koronavírus már csökkenő, de csak átmeneti tendenciáját, a határnyitások, és a korlátozások igen gyors nyitása sokkal előrébb hozta a második hullámot, ami szinte mindenkit hazavághat, és lehet az cég, vagy magánember. Sokan olyan könnyelműek voltak, s hogy a határnyitások után rögtön külföldi nyaralás jutott az eszükbe, ráadásul olyan országokba, ahol még a vírus javában tombolt, és így az adott országok pár hét után ismét zárják határaikat s az utazási irodás pedig bizony nem minden esetben adják vissza az előfoglalások összegét, vagy csak töredékét, s így könnyen emberek tízezreinek ugorhat a pénze.

Egyébként, az egészségügyi világszervezet többször figyelmeztetett, hogy nagyon korai még a határnyitás, és nagyon komoly következményei lehetnek, ami be is következett.

Országok sokasága ismét komoly szigorító intézkedéseket vezetett be, mert dinamikus sebességgel ismét berobbant a járvány országaikban, tehát mondjuk ki nyugodtan azt hogy fontosabb volt számukra a gazsasági romlás fékezése, mint az emberek élete.

Az Egyesült Államok elnöke pedig hihetetlen ötletekkel áll elő, s ami majd még később ősszel az elnökválasztásnál keményen visszaköszönhet majd. Például fecskendezzük az emberek vénájába közvetlenül a fertőtlenítő szert. Második szakmám vegyész, és tehát tudom miről beszélek, s ha azt megtették volna, akkor az szinte azonnali halált okozott volna, még szerencse, hogy az Egyesült Államokban volt épp eszű orvos, aki felhívta az elnök figyelmét a módszer beláthatatlan következményire.

A vírus a SARS, s MERS családhoz tartozik, nem influenza, az hogy természetes, vagy szándékosan kikísérletezett vírusról van szó, azt az olvasó fantáziájára bízom ,de azért nem olyan nehéz kitalálni. A második hullám hazánkat jóval hamarabb elérheti mint azt jelezték, és beláthatatlan következményekkel járhat gazdasági, és szociális szempontból is, és mert hazánk azért még az első hullám támadását kivédte s de a második hullámot már gazdaságunk nem bírná ki, és kénytelenek lennénk már óriási hiteleket felvenni, hogy túléljük a második hullámot, másként ismét emberek százezrei maradnak munka nélkül, így mindenkinek ugorhat a pénze, és egy durva szociális katasztrófa, és válság szélére kerülhet hazánk.

Ha már külföldön semmibe veszik a hatóság által állított óvintézkedéseket így legalább mi, magyarok próbáljuk megelőzni a hullámot, mert az már mindenkit padlóra küld és tartsuk be a kormány által még érvényben lévő óvintézkedéseket, előzzük meg a bajt, s ne gondoljuk hogy minket kikerül a vírus, visszatér a vírus, és hogy mikor csak rajtunk múlik, és az beláthatatlan következményekkel járna, nem véletlenül a főcím.

Forrás Időjósdás.hu
Szerző: Gubár András
loading...