F Szijjártó Péter külügyminiszter 7 milliárdos adriai luxusjachtján nyaralt, miközben kamu posztot tett ki az irodájából! VIDEÓ és KÉPEK: - Nemzetihir

Szijjártó Péter külügyminiszter 7 milliárdos adriai luxusjachtján nyaralt, miközben kamu posztot tett ki az irodájából! VIDEÓ és KÉPEK:

 

Ismét lebukott egy magyar politikus. Ezúttal Szijjártó Péter követett el egy hatalmas bakit, amikor is az irodájából posztolta, hogy keményen dolgozik, miközben az Adrián süttette magát egy 7 milliárdos luxusjachtról. Mindenki maga döntse el, hogy milyen következtetést von le.

A magyar külügyminiszter látszólag lázas munkával tölti az idei nyarat, elég csak meglátogatni Facebook oldalát hogy erről meggyőződjünk: irodai környezetben, öltönyben, mobiltelefonnal a kezében egyeztet a minszki helyzetről magasrangú külföldi politikusokkal, külügyminiszter kollégákkal az elmúlt napokban. Ehhez képest augusztus 16-án, vasárnap a Lady MRD-en, a Szíjj László tulajdonában lévő luxusjachton láttuk és fotóztuk a miniszter urat az Adrián, Horvátországban, Biograd Na Morutól 25 kilométerre délre, a Kornati-szigetek alatt, a szárazföldtől mintegy 15 kilométeres távolságra, családja körében, nyaralás közben.

  “Minden túlzás nélkül égnek a vonalak miniszterelnöki és külügyminiszteri szinten is a minszki fejlemények kapcsán. Ma reggel a három balti külügyminiszterrel, Edgars Rinkēvičs lett, Urmas Reinsalu észt és Linas Linkevicius litván kollégával beszéltünk, majd egyeztettem Miniszterelnök úrral, aki Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnökkel tárgyalt telefonon” – írta a külügyminiszter hétfőn, dolgozószobában telefonálós képet mellékelve a poszthoz.


„Az európai politikai közvéleményt továbbra is a minszki helyzet foglalkoztatja. Ma telefonon beszéltem is erről Josep Borrellel, az Európai Unió külügyi főképviselőjével és Heiko Maas német külügyminiszter-kollégával” – ezt vasárnap posztolta, itt egy tárgyalóteremben mobilozik öltönyben. 

Ehhez képest ugyanezen a napon, augusztus 16-án vasárnap a Lady MRD-en, a Szíjj László tiszakécskei nagyvállalkozó által birtokolt máltai offshore cég tulajdonában lévő luxusjachton láttuk és fotóztuk a miniszter urat az Adrián, Horvátországban, Biograd Na Morutól 25 kilométerre délre, a Kornati-szigetek alatt, a szárazföldtől mintegy 15 kilométeres távolságra.
LEGYEN KEDVES OSSZA MEG, AKIT FELHÁBORÍT EZ AZ EGÉSZ!!

loading...