F Vona Gábor olyan dumával védte meg Szijjártó Peti luxusjachtozását, hogy megáll az ész! Legyen kedves ossza már meg, akit felháborít ez az egész! - Nemzetihir

Vona Gábor olyan dumával védte meg Szijjártó Peti luxusjachtozását, hogy megáll az ész! Legyen kedves ossza már meg, akit felháborít ez az egész!

 

Legyen kedves ossza már meg, akit felháborít ez az egész!

Látványos lejtmenetben van a Jobbik egykori elnöke, amióta faképnél hagyta a közösségét és Youtube-sztárnak állt, hogy ilyen videókat gyárthasson: Vona Gábor szerdán este a Facebookon vette védelmébe Szijjártó Pétert, akit egy állami közbeszerzéseket zsinórban nyerő oligarcha luxusjachtján csíptek el az Adrián.

Vona azt írja:

“Bár számtalan dologban nem értek egyet a kormány külpolitikájával, ha valakit nem lehet munkakerüléssel vádolni, az éppen Szijjártó Péter. Az elmúlt hetekben legalább háromszor megkerülte a Földet (Most a tartalmi részbe ne menjünk bele, koncentráljunk csak a munkatempóra!)”

A Jobbik-elnökből lett influenszer hozzáteszi:

“Azt meg nagyon a legaljának tartom, amikor a magyarok ,,nyaralási irigységére” építünk fel egy lejárató kampányt. (…) Mert valójában nem az zavarja az embereket, hogy honnan egyeztetett telefonon a külügyminiszter, hanem az, hogy egy luxusjachton volt.”

Vona Gábor is bölcsebb maradt volna, ha inkább olvasott vagy hallgatott volna a kényszeres megmondás helyett.

A Jobbik ex-elnökének teljes posztját itt találod:


“Orbánozók”, etetés!

Mindaz után, ami ‘18 előtt velem történt, most akár örülhetnék is, hogy a külügyminisztert rajtakapták a nyaralásán. Mondhatnám: tessék, visszanyalt a fagyi, ilyen, amikor vadásznak rátok. De nem örülök és nem mondom ezt. Emiatt:

1. Mert, bár számtalan dologban nem értek egyet a kormány külpolitikájával, ha valakit nem lehet munkakerüléssel vádolni, az éppen Szijjártó Péter. Az elmúlt hetekben legalább háromszor megkerülte a Földet. (Most a tartalmi részbe ne menjünk bele, koncentráljunk csak a munkatempóra!)

2. Valóban butaság volt munkahelyi képpel illusztrálni, amit a nyaraláson tett meg, de azért nem hinném, hogy ez a NER legnagyobb bűne. És Szijjártó Péter sem a NER oligarchák mintapéldánya.

3. Azt meg nagyon a legaljának tartom, amikor a magyarok ,,nyaralási irigységére” építünk fel egy lejárató kampányt. (Ezt a Fidesznek is mondom, velem is rendre megtették, ráadásul még hazudtak is.) Mert valójában nem az zavarja az embereket, hogy honnan egyeztetett telefonon a külügyminiszter, hanem az, hogy egy luxusjachton volt.

4. És az ,,Orbán megvett, Vona” kommenteket íróknak üzenem, hogy a személy teljesen mindegy. Ha Karácsony Gergelyt csesztetné a sajtó, hogy Máltáról küldte ki az e-maileket és nem a fővárosi irodájából, akkor mellette is kiállnék. Mert ez az egész megint csak arra jó, hogy a magyar közélet vályújába öntsünk egy jó adag moslékot. És amíg röfögünk felette, addig... Nos, addig semmi sem történik.

+1. Annak, aki beküldte a képet az Átlátszónak, nem tudok gratulálni. Ha pedig ezt maga az Átlátszó szervezte, akkor jó, ha ezután nem kunyerálnak pénzt horvát nyaralásra.


Legyen kedves ossza már meg, akit felháborít ez az egész!

loading...