F Így nagyobbítottam meg a szerszámom 5,5 cm-el alig 14 hét alatt! - Nemzetihir

Így nagyobbítottam meg a szerszámom 5,5 cm-el alig 14 hét alatt!


Üdv mindenkinek. A nevem Márk, és miskolci vagyok. Srácok! Megtaláltam a Szent-Grált! Hogy rövidre fogjam, átlagos életet éltem. Úgy éreztem, túl kicsi a szerszámom és emiatt önbizalmam se volt. A csajok attól sem tűntek túl lelkesnek, amikor meglátták a pélóm. Soha nem mondták a szemebe, de rájöttem, hogy nem tetszik nekik....

Egy nap elém került egy amerikai  felnőtt filmes színész blogja, ahol elárulta, mitől van olyan óriási nekik. Egy különleges gélt használnak a cerkára.... Arra gondoltam, érdemes lenne kipróbálni, ezért megrendeltem a gélt. Elkezdtem használni és egy hét múlva megmértem a farkam. KIBASZOTTUL LEDÖBBENTEM!

Előtte 15 cm volt, most meg 20,5 cm. Egy hét alatt nőtt ekkorára!! A blogra én is feltöltöttem néhány képet az eredményről. Ide kattintva meg is nézheted. Nem csoda történt, ez egyszerű biológia.
Ma már egyszerűen megőrülnek tőle a csajok. Még akkor is, ha éppen a nadrágomban van látják, hogy valami olyasmi van nálam, amitől igen csak meglepődnének. Hihetetlen mennyire akarják… Most már sokkal magabiztosabb vagyok.

Gondolom, megértitek, hogy ha nagy szerszámot akartok, ami miatt az összes csaj veletek akar lenni, érdemes kipróbálni ezt. Ez az a blog, amiről korábban írtam, nézzétek csak meg ti is bátran!

loading...