F Múlt hétvégén valahol Gyöngyös és vélhetőleg Rózsaszentmárton között elhagytam a pénztárcám, de amit EZ a férfi tett arra nincsenek szavak! Kérlek segítsetek eljuttatni hozzá az üzenetem! - Nemzetihir

Múlt hétvégén valahol Gyöngyös és vélhetőleg Rózsaszentmárton között elhagytam a pénztárcám, de amit EZ a férfi tett arra nincsenek szavak! Kérlek segítsetek eljuttatni hozzá az üzenetem!

 


Jelentem beszartam...❤️....múlt hétvégén valahol Gyöngyös és vélhetőleg Rózsaszentmárton között elveszett a pénztárcám...az biztos, hogy a buszon még abból fizettem, vagy a buszon hagytam el, vagy a Vadrózsa rajtjában, esetleg ellopták...rettenetesen sokminden nem volt benne, a jogsim, a lakcímkártyám tizenpárezer forint meg pár papír...a múlt héten úgy voltam vele, hogy született optimistaként nem megyek még az okmányirodába, hátha csoda történik...jelentem csoda történt, ajánlott levélküldeményben ma megjött a pénztárcám, jogosítvánnyal, lakcímkártyával, tizenpárezer forinttal meg pár papírral...egy gyöngyöspatai Volánbusz sofőr mutatott most példát nekünk becsületből...köszönöm, köszönjük...❤️ Kérlek segítsetek eljuttatni hozzá az üzenetem egy megosztással!!
MEGOSZTOM A FACEBOOKON
loading...